Kali Linux İnstagram Hesabı Nasıl Çalınır? Phishing (oltalama) Yöntemi nedir?

Kali Linux İnstagram Hesabı Nasıl Çalınır?  Kali Linux İnstagram Şifre Kırma. Kali Linux İnstagram Hesabına Sızma. Phishing (oltalama) Yöntemi nedir? Facebook, Instagram, Twitter, Tiktok Hesabı Çalma.

instagram hesap çalma



instagram şifre kırma işlemi için binlerce internet sitesi ve sosyal medya ajansı  bu işlemi yapabileceklerini aktarmıştır. Ancak şu unutulmamalıdır ki instagram hesap çalma suçu her şeyden önce kanuni çerçevede değerlendirilecektir. Dolayısıyla eğer bir başkanını instagram hesabı ele geçirme gibi bir fikriniz varsa bir daha düşünün deriz.Bu yazımızda anlatılanlar sadece eğitim amaçlıdır.Başkaların hesaplarında izin almadan denemeyiniz. Kişisel hayata önem veriniz.

instagram şifre kırma işlemi yapmadan önce yukarıda yazdıklarımızı bir kere daha düşünmenizi tavsiye ediyoruz. Ancak her şeyi göze aldıysanız bizden de günah gitti. İşte çokça merak edilen instagram hesap çalma işleminin detaylarını bu makalede veriyoruz. Peki instagram hesap çalma nasıl yapılır?


Phishing (oltalama) Yöntemi nedir?

Phishing (oltalama) Yöntemi tünelleme yöntemi ile oluşturduğumuz linki karşı şifre çalma işlemi yapacağımız kişiye atarız ve linke tıkladığında bizim seçmiş olduğumuz sayfa kişinin karşısına gelir örnek olarak instagramın giriş sayfası veya facebook un giriş sayfası olabilir bu tamamen size kalmış bir şey kişi giriş sayfasındaki kullanıcı adı ve şifre yerlerine bilgilerini yazdığında bizim bilgisayarımıza gelir şifresi ve şifre çalma işlemi tamamlanır.


Kali linux İstagram Hesabı Çalma 

Kali Linux

İnstagram hesabı çalma işlemini Phishing (oltalama) yöntemi ile yapacağız. Bu işlemi yapabilmek için bilgisayarınızda Linux işletim sistemi olması gerekiyor. Ben bu yazımızda size Kali Linux üzerinden anlatacağım. Kali Linux nasıl kurulur adlı yazımızı aşağıdaki linklere göz atarak size en uygun olanı kullanabilirsiniz.




Linux işletim sisteminizi başlatın ve terminale sırası ile şu kodları yazınız;


"   sudo git clone https://github.com/htr-tech/zphisher.git  "  kodu ile yazılımını indirelim.

"  cd zphisher  "                                            kodu ile indirilen dosyanın içerisine girelim.

"   
sudo chmod +x zphisher.sh  "   komutu ile programa yetki verelim.

"   sudo bash zphisher.sh    "               komutu ile programı çalıştıralım.


Programı ilk çalıştırdığımızda biraz uzun sürebilir gerekli yazılımları  indirecektir bu süre internet hızınıza göre değişiklik gösterebilir.




Program açıldığında karşınıza böyle bir ekran gelecek. Bu ekranda Şifre Çalma İşlemini yapacağınız platformu seçiniz Bu yazıda biz instagramdan örnek vererek göstereceğiz.

02.Seçenek olan instagramı seçip ilerleyelim.



Bu ekranda linkin tıklandığında instagram ın nasıl gir giriş sayfası ekrana gelsin diye soruyor.
01.Seçenek olan geleneksel giriş sayfasını seçiyorum.




Burada 02. seçeneği seçip ilerleyelim.




Bu ekranda kırmızı ile işaretlenen yerdeki linki karşı tarafa atabilirsiniz.





Bu alanda linkte girilen kullanıcı adı ve şifre bu ekrana geliyor bu ekran açık kaldığı sürece link çalışır
programı kapattığınızda link hata verir.
Linkte girilen kullanıcı adı ve şifre programın kurulu olduğu dosya içerisindeki usernames.dat dosyasının içerisine kaydedilir.



Şifre çalma işlemimiz bu kadar lütfen bu işlemi yasa dışı işlemlerde kullanmayınız.


Yorum Gönder

0 Yorumlar