Android için ücretsiz ve açık kaynak reklam engelleyici. AdAway İndir.



 Android için ücretsiz ve açık kaynak reklam engelleyici.

 

Uygulama rootlu ve rootlu olmayan cihazlar için uygundur. 

Rootlu bir cihaz kullanarak, uygulama ana bilgisayar adları ve IP adresleri arasındaki eşlemelerin bir listesini içeren sistem ana bilgisayar dosyanızı günceller.
Köklü olmayan bir cihaz kullanan uygulama, reklamlara ve izleyicilere giden bağlantıları engellemek için VPN özelliğini kullanır.
Bu nedenle, bir uygulama bu dosyadaki bir ana bilgisayardan bir reklam veya izleyici istediğinde, bu istek hiçbir şey yapmayan yerel IP 127.0.0.1'e yönlendirilir.

Önceden tanımlanmış reklamları ve engellenen listeleri, dahil etmek için uygulama içinden ana bilgisayar dosyaları olarak indirebilirsiniz. Kendi dosyalarınızı kullanmak ve izin verilen ve engellenen listelere belirli ana bilgisayarlar eklemek de mümkündür.
Engellenen host adlarına yanıt vermek ve bunun yerine tercih ettiğiniz IP adresine istekleri yönlendirmek için yerel bir web sunucusunu çalıştırma seçenekleri vardır.


Ekran Görüntüleri



İzinler

 
  • Ana bilgisayar dosyalarını ve uygulama güncellemelerini indirmek için. Kullanıcı isterse hata raporları ve telemetri gönderebilir (yalnızca kaydolma)
  • Ağ bağlantısı değişikliğinde VPN'yi yeniden başlatmak için
  • VPN'i önyüklemede başlatmak için
  • VPN hizmetini ön planda çalıştırmak için
  • Yerleşik güncelleyiciyi kullanarak uygulamayı güncellemek için
  • Kullanıcının VPN'den hariç tutulacak uygulamaları seçmesine izin vermek için
Bağlantılar

Yorum Gönder

0 Yorumlar