İnstagram Twitter Şekilli Yazı Nasıl Yazılır? Biyografi Story Gönderi Şekilli Yazı Yazma





İnstagram Twitter Şekilli Yazı Nasıl Yazılır? Biyografi Story Gönderi Şekilli Yazı Yazma

instagram şekilli yazı, instagram şekilli yazı story, instagram şekilli yazı hikaye, instagram şekilli yazı oluşturma, instagram şekilli yazı yazma biyografi, instagram şekilli yazı teloji, instagram biyografisine şekilli yazı, instagram duvarına şekilli yazı, instagramda şekilli yazı yazma.








Instagram ve Twitter Biyografilerde Storylerde Gönderilerde  klavyemizde şekilli harfler olmadığı için güzel görünen yazılar  yazamıyoruz ama bunun çok basit bir yolu var ve ben bu yazımızda size bundan bahsedeceğim.


Instagram, Twitter,  biyografileriniz, postlarınız ve  açıklamalarınız için kullanabileceğiniz şekilli yazı oluşturma sitesini sizlere sunacağım.  İstediğiniz yazı fontunu seçerek yazılarınızı yeniden dizayn etmenizi sağlar.

Instagram font oluşturucu sitesi ile sizlerde istediğiniz güzellikle ve farklılıkta yazılar oluşturabileceksiniz. Özellikle Instagram biyografilerinizin için kullanacağınız bu yazı değiştirme aracı, profilinizin dikkat çekici bir hale gelmesini sağlayabilecektir. Siteyi kullanarak yazı stilleri değiştirme sayesinde tüm sosyal medya profilleriniz için bambaşka bir görüntüye sahip olabileceksiniz! 

Dilerseniz Nasıl Yapılacağına Geçelim;

1. Adım :İlk olarak aşağıdaki Siteye Git linkine tıklayınız ve siteye gidelim.

2. Adım: Sitede karşınıza iki tane metin alanı gelecek sol tarafta bulunan metin alanına yazmak istediğiniz metni yazınız.

3.Adım: Sol metin alanına yazımızı yazdıktan sora sağ tarata farklı şekillerde fontlarda yazımız gelecek

4. Adım: Daha sonra sağ taraftan istediğimiz yazı şeklinizi kopyalayın ve Instagram, Twitter,  biyografileriniz, postlarınız ve  açıklamalarınızda kullanabilirsiniz. 

Adınızı şekilli yazarak kendi stilinizi geliştirir, akılda kalıcı olmayı başarırsınız. Instagram’daki adınız sizin prestijiniz ve marka bilinirliğiniz açısından önemlidir. Şekilli nick daha havalı görünebilir, başkalarının gönderilerine yorum yaptığınız zaman dikkat çekebilirsiniz.




Yorum Gönder

0 Yorumlar