İnstagram Hikayelerine Gizlice Bakma

İnstagram Hikayelerine Gizlice Bakmak İnstagram Videolarına Gizlice Bakmak



Herkesinde bildiği gibi İnstagram'da bir kişinin hikayesine baktığımızda, Hesabın sahibi hikayesine kimlerin baktığını görebiliyor. Bazı durumlarda hikayesine baktığımız kişi bizim hikayesine baktığımızı görmesini istemeyebiliriz. Bu yazımda sizlere hikayesine baktığımız kişinin bizim hikayesine baktığımızı görmemesini nasıl sağlarız onu anlatacağız.



instagram hikayelere bakmadan görme, instagram hikayelere bakma sitesi, instagram hikayelere gizliden bakma






İnstagram hikayelere bakmak için bir çok site var fakat biz bu yazımızda sizler en yaygın ve kullanışlı siteden bahsedeceğiz.

Hikayesine bakmak istediğimiz instagram kullanıcısının profili açık olası gerekmekte. Yani hikayesine bakmak istediğimiz kişinin profili açık olmaması durumunda o kişinin hikayelerine anonim olarak bakmak gibi bir şansımız yok. Ama kullanıcının instagram profili açıksa hikayelere ve videolara bakmak için bir çok site mevcut.





instagram story indirme instagram story bakma




Aşağıdaki linke tıklayınız ve siteye giderek kişinin kullanıcı adını girin ve paylaşmış olduğu hikayeleri görebilirsiniz ve isterseniz bu hikayeleri indirme şansınıda bize sunmaktadır. Bu siteden hikayelere bakmanın yanı sıra kişinin paylaşmış olduğu videolarıda görebiliyoruz. Bu site sayesinde hikayelere ve videolara kullanıcının hikaye ve videolarına bizim baktığımızdan haberi olmadan bakabiliyoruz.

Bu yazımızda sizlere instagramda bir kişinin hikayelerine ve videolarına bizim baktığımızı göremeden nasıl bakabileceğimizi anlattık. Sizinde bize sormak istediğiniz bir konu varsa yorum olarak bırakabilirsiiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar