Youtube Premium Ücretsiz Nasıl Kullanılır? NewPipe

Youtube Premium Ücretsiz Nasıl Kullanılır? NewPipe

 

Newpipe İndir



İnternetten video paylaşımlarını takip etmek ve en güncel içerikleri izlemek isteyen kişilerin bir numaralı buluşma noktası YouTube’dur. YouTube dünya genelinde kullanılan en geniş ve en kapsamlı video platformudur. Bununla birlikte video izlerken farklı kaynaklardan kullanıcının karşısına çıkan reklamların video izleme deneyimini kötüleştirmesi gibi bazı sorunlarla karşı karşıya kalınması olasıdır. Bu gibi sorunlarla karşı karşıya kalan kişilerin aklına ilk gelen soru Youtube Premium Ücretsiz Nasıl Kullanılır? sizlere yazımızda anlatıcaz.


NewPipe Nedir?

Bu uygulamanın en iyi yanı, YouTube Premium’dan bazı özellikleri alması ve bunları size ücretsiz olarak vermesidir. Reklam engelleme arka planda oynatma ve video indirme müzik indirme gibi özellikleri vardır. NewPipe nin en iyi özelliği açık kaynak kodlu olması olabilir.

NewPipe’ın başka kullanışlı özellikleri de vardır. Örneğin, gizliliğe önem verenler, video indirme trafiğini TOR üzerinden akmaya zorlayabilir. Bu yöntemle video dosyalarının akışı henüz hazır değil ve geliştirici bu özelliğin ne zaman ekleneceğini belirtmedi. Ayrıca bilgileriniz cihazınızda çevrimdışı olarak depolanır ve NewPipe herhangi bir tescilli Google API’si kullanmaz.

NewPipe progamını sizlerde indirmeye karar verdiyseniz sizlere vermiş olduğum linke tıklayarak web sitesinden indirebilirsiniz

Reklam İzle butonuna tıklayıp reklam izleyerek bize katkıda bulunabilirsiniz...


Yorum Gönder

0 Yorumlar