YouTube Vanced Nedir? Neden Yasaklandı?

YouTube Vanced Nedir? Neden Yasaklandı?


YouTube Vanced Nedir?

 Tüm dünyada en popüler video platformlarından birisi olan Youtube’da kullanıcıların sıklıkla merak ettiği soruların en başında YouTube Vanced Nedir? Neden Yasaklandı? gelmektedir. Youtube Vanced en basit anlamıyla, Youtube Premium özelliklerini ücretsiz kullanmanızı sağlamaktadır.

Özel olarak yapılmış olan bu uygulama ile Youtube uygulamasında izlenen videolarda reklamlar gözükmemekte ve buna ek olarak Youtube Premium’un sağladığı birçok faydalı özellik Youtube Vanced ile ücretsiz olarak kullanılabilmektedir.


Neden Yasaklandı?

YouTube Vanced, Android YouTube kullanıcılarının Premium abonelik olmadan Youtube Premium özelliklerini kullanmamıza izin veriyordu. Ayrıca kullanıcılara bazı kişiselleştirme seçenekleri de sunuluyordu. Ancak uygulama yasal değildi. Özellikle Premium aboneliği baltaladığı için YouTube'un Vanced için bir karar çıkartması beklenen haberdi. 

Vanced, Google'dan gelen yasal bir bildirimin ardından kullanımdan kaldırıldı. Web sitesi kullanımda fakat indirme linkleri web sitelerinden kaldırılmış durumda.

Yorum Gönder

0 Yorumlar