Cihazınızın kamerasını veya mikrofonunu kullandığında sizi uyarır SafeDot

Üçüncü taraf bir uygulama cihazınızın kamerasını veya mikrofonunu kullandığında sizi uyarır.



SafeDot, herhangi bir üçüncü taraf uygulama veya hizmet telefonunuzun kamerasını veya mikrofonunu kullandığında ekranınızın sağ üst (varsayılan) köşesine aynı iOS 14 stil göstergelerini (birkaç piksel nokta olarak yanar) ekler.

KAMERA veya MİKROFON'a her erişildiğinde bir nokta göstergesi gösteren gizlilik özelliği konusunda kıskanç hissediyor musunuz?


SafeDot , kilit ekranınızda bile görünür olacaktır. Uygulamayı yapılandırmak, Güvenli Noktalar Erişilebilirlik Hizmetini etkinleştirmek kadar basittir (Uygulamada geçiş anahtarı › (Daha Fazla) İndirilen Hizmetler/Yüklü Hizmetler › Nokta › Etkinleştir).

Varsayılan olarak, Uygulama iOS 14 tarzı renkli erişim noktalarını gösterecek şekilde yapılandırılmıştır - kamera erişimi için yeşil, mikrofon erişimi için turuncu. Uygulamanın kendisi kamera veya mikrofon erişimi talep etmez, bu nedenle endişelenmeyin!.

Uygulama , telefonun kamerası veya mikrofonu bir üçüncü taraf Uygulama tarafından devreye girdiğinde Güvenli Noktalar görüntüler.

Uygulamanın ana ayarlar ekranından erişilebilen bir Erişim Günlüğü tutun. Erişim Günlüğü, kameraya/mikrofona ne zaman erişildiğini, erişim başlatıldığında hangi Uygulamanın ön planda olduğunu ve erişimin ne kadar sürdüğünü gösterir.


Ekran görüntüleri




                                                          İndirme Bağlantıları


Yorum Gönder

0 Yorumlar