El Sallayarak Ekranı Açıp Kapatın WaveUp

 



WaveUp, yakınlık sensörünün üzerinden el salladığınızda telefonunuzu uyandıran - ekranı açan - bir uygulamadır. Bu uygulamayı geliştirdim çünkü saate bakmak için güç düğmesine basmaktan kaçınmak istedim - ki bunu telefonumda çok yapıyorum.


Ekranı açmak için telefonunuzun yakınlık sensörünün üzerinde elinizi sallamanız yeterlidir. Buna dalga modu denir ve ekranınızın yanlışlıkla açılmasını önlemek için ayarlar ekranında devre dışı bırakılabilir.


Akıllı telefonunuzu cebinizden veya çantanızdan çıkardığınızda da ekranı açacaktır. Buna cep modu denir ve ayarlar ekranından da devre dışı bırakılabilir.


Bu modların her ikisi de varsayılan olarak etkindir.


Ayrıca, yakınlık sensörünü bir saniye (veya belirli bir süre) boyunca kapatırsanız, telefonunuzu kilitler ve ekranı kapatır. Bunun özel bir adı yoktur ancak yine de ayarlar ekranından değiştirilebilir. Bu, varsayılan olarak etkin değildir.


Yakınlık sensörünü daha önce hiç duymamış olanlar için: Telefonda konuşurken kulağınızı koyduğunuz yere yakın bir yerde bulunan küçük bir şey. Pratikte onu göremezsiniz ve arama sırasında telefonunuza ekranı kapatmasını söylemekten sorumludur.


Kaldır

Bu uygulama, Cihaz Yöneticisi iznini kullanır. Bu nedenle WaveUp'ı 'normal olarak' kaldıramazsınız.

Kaldırmak için açın ve menünün altındaki 'WaveUp'ı Kaldır' düğmesini kullanın.


Ekran görüntüleri



                                               Şimdi İndirin

Yorum Gönder

0 Yorumlar